KPMG BigOne

Megrendelő: KPMG

1

Kihívás

A KPMG-nek kiemelt figyelmet kell fordítania a fiatal tehetségek felfedezésére és bevonzására. Sikerük egyik záloga a vállalat és a könyvvizsgálati tanácsadó szakma népszerűsítése valamint a jövő kiemelkedő teljesítményű munkavállalóinak megtalálása.

2

Megoldás

Csapatunk 2007 óta dolgozik együtt a KPMG-vel, hogy a BigOne játékának folyamatos fejlesztését elvégezze. A verseny alapja egy online gazdasági szimuláció, amely során a résztvevőknek egy virtuális irodában, egy képzeletbeli tanácsadó cég munkatársaként üzleti esetekhez kell megoldásokat adniuk. A 3 fős csapatok 3 héten keresztül vesznek részt az online játékban. Ebben az időszakban több témában folytatnak audit tevékenységet. Saját eszközeiken kívül interjúalanyokat és a vizsgált cég vezetőit hívhatják segítségül. A játék a megoldásokat automatikusan pontozza, ez alapján az első 10 csapat kap meghívást a díjátadóra, melyet a vállalat székházában rendeznek meg.

3

Eredmények

A vállalat több munkatársa is BigOne versenyzőként kezdte, és teljesítményének köszönhetően nyert felvételt a KPMG-hez, hogy éles helyzetben is bizonyíthassa rátermettségét.

Projektjeink